De praktijk

De Praktijk:

foto Rob Fritsen sirismagazine 63+ (1280x855)

In de rust van het “oude hart” van het kerkdorp Someren Heide ben ik in 2006 begonnen met mijn eigen praktijk in een relatief kleine ruimte in huis. Langzaam groeide de praktijk en daarmee ook andere behoeften, vooral aan ruimte.

In augustus 2014 is de praktijk verhuist naar onze nieuwe praktijkruimte. Totaal hebben we hier nu totaal 60 m2 tot onze beschikking.

Het grootste deel is de behandel- en meditatieruimte. De praktijkruimte is zo ingericht dat deze veel weg heeft van een huiskamer, waar iedereen zich thuis kan voelen. Het gebouw ligt niet aan de straat, maar is omringt door tuinen. Hierdoor hebben we binnen dan ook geen last van voorbijkomend verkeer. Aan de ruime tafel kunnen in de gemakkelijke stoelen gesprekken gevoerd worden. Ook kunnen aan de tafel meditaties plaats vinden. Voor de massages is er een afgeschermde hoek, waarin iemand zich rustig om kan kleden.

Daarnaast kan de ruimte eenvoudig leeg gemaakt worden. Daardoor is er voldoende ruimte voor liggende meditaties of klankschaal reizen.

Tot slot is er ook de beschikking over een aparte wacht ruimte, eigen toilet en eigen keuken ruimte.

De Toegang:

de praktijk 1

De praktijk/meditatie ruimte:

praktijk 2

de praktijk 3

foto Rob Fritsen sirismagazine 368+ (1280x855)

foto Rob Fritsen sirismagazine 72+klein (1280x855)

De wachtruimte:

wachtkamer