Intuitïeve massage

Tijdens de Intuïtieve massage gaan we op een holistische wijze jou lichaam ontspannen. Gebruikmakend van de warme stempels, warme olie en intuïtie worden in alle rust en eerbied al jou spanningsvelden naar ontspanning gebracht. Deze intense diepe massage is een weldaad voor lichaam en geest.

In deze massage werk ik niet volgens een vooropgesteld plan, maar luister en voel naar wat jij en jou lichaam op dat moment aangeeft en nodig heeft. Intuïtieve massage is luisteren naar ons hart en het is daarom niet van te voren te zeggen of en waar het accent zal komen te liggen. Ook zal deze massage iedere keer anders zijn.

Deze massage vraagt om ruimte in lichaam en geest. De ruimte die nodig is behelst ook rust en dus tijd. Voor deze massage mogen we zeker twee uur de tijd nemen.

Voor de massage leg ik uit hoe deze massage in zijn werk gaat, na de massage is er ook tijd om even na te praten en te genieten van een kopje thee of een glas bronwater. De bijzondere ervaringen van de massage geven vaak aanleiding om een en ander nader te bespreken.
Neem daarom altijd de tijd voor de massage!

 

Intuitieve massage