Klankschaalmassage

Helende klanken van de klankschaalmassage.

Een hele fijne manier om te ontspannen en blokkades op te heffen is een klankschaalmassage.

Bij een klankschaal massage lig je met de kleren aan op een matras en worden de klankschalen één voor één gebruikt. Iedere schaal heeft meerdere klanken. Door de schaal bij of op jou lichaam te plaatsen bereiken de trillingen van de klanken alle cellen in jou lichaam.
Je wordt letterlijk aangeraakt door geluid en trilling op een prettige en rustgevende manier. Je hoeft er niet “in te geloven” om het effect ervan te ervaren. Je wordt “schoongespoeld” op verschillende (bewustzijns)niveaus. Daardoor ontstaat er ruimte om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Een klankschaal massage laat zich goed combineren met een medicijn wiel, waarbij de kracht van de edelstenen de werking van de klankschalen vergroot.

Klankschaal massage wordt niet toegepast bij mensen met trombose en zwangere vrouwen, ook zijn er omstandigheden waarin er voorzichtig of kortdurend behandeld wordt.
Een klankschaal massage kan heel veel los maken. Voor een goede klankschaal massage mag je 30 tot 60 minuten de tijd nemen.

 

Voor de massage leg ik uit hoe deze massage in zijn werk gaat, na de massage is er ook tijd om even na te praten en te genieten van een kopje thee of een glas bronwater. De bijzondere ervaringen van de massage geven vaak aanleiding om een en ander nader te bespreken.
Neem daarom altijd de tijd voor de massage!

 

klankschaalmassage