Meditatie & Muziek algemeen

Graag neem ik jullie mee op een spirituele reis naar en voor jezelf.

Door middel van meditatie en muziek leer je jezelf kennen. Je leert verstorende elementen in je leven te herkennen, zodat je eraan kunt werken. Heb je de verstorende elementen verwerkt, dit kan zowel acceptatie zijn als oplossen, dan creëer je ruimte, voor jezelf en je omgeving. Als je voldoende ruimte hebt, dan is er ook plaats voor geluk, vreugde en vrede in je leven.

Ik mag ook graag gebruik maken van kristallen en mineralen om het te volgende pad te ondersteunen. Mineralen en kristallen zijn de opslag plaatsen van kosmische energie op moeder aarde. Ieder kristal heeft zijn eigen samenstelling en daarmee zijn eigen energie.

Door ons goed af te (laten) stemmen op de energie van de kristallen en mineralen kunnen we een veel diepere meditatie krijgen, dankzij de in de mineralen en kristallen aanwezige energie.

Ik geef deze reizen bij mij in de praktijk, met maximaal 6 deelnemers. Ik werk niet met grotere groepen, omdat de energie van de meditatie of de muziek samenwerkt met de energie van de aanwezigen. Als er teveel mensen aanwezig zijn verwaterd dit samengaan van de energieën en daarmee het effect van de reis.

Voor meer informatie, bel of mail me gerust.

muziek en meditatie