Sabaaydi Totaal Wellness Massage

THAISE MASSAGE MET WARME KRUIDENSTEMPELS EN OLIE

De intensieve combinatie van de kruidenstempels met massage stimuleert de doorbloeding en de energiebanen in ons lichaam. Daardoor kunnen opgehoopte afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd. Dit geeft weer energie en een fit gevoel.
Door het (re)activeren van de energiebanen worden de disbalansen opgeheven, waarmee het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.
Spierpijn (verzuring) en stijfheid worden hiermee bestreden en voor tal van klachten wordt verlichting gebracht.
Ook werkt de combinatie zeer ontspannend waardoor stress en slapeloosheid bestreden worden.
Het activeren van je zelfgenezend vermogen is een zeer prettige manier om je lichaam preventief in een goede conditie te houden.

In deze massage zijn tal van combinaties mogelijk. Als je wilt kan ik alleen de rug masseren, maar ook benen, armen, handen en voeten en hoofd kunnen gemasseerd worden, net wat jij wilt.

Deze massage kan als half uur massage ontvangen worden. De 75 minuten massage geeft een veel dieper effect en de twee uur (volledige) massage geeft een complete ontspanning.

Neem de tijd voor massages, voor de massage stemmen we samen af wat je precies wilt, na de massage is er ook tijd om even na te praten en te genieten van een kopje thee of een glas bronwater.  De intense oosterse massage, maar ook de bijzondere ervaringen bij de andere massages geven vaak aanleiding om een en ander nader te bespreken.
Neem daarom altijd de tijd voor de massage!

 

oosterse massage