Preventieve Massage

Preventieve massage, lekker gemasseerd worden en ondertussen ook met je gezondheid bezig zijn!

In het Oosten is dat al eeuwen lang traditie.

Eigenlijk stelt de geneeskunst daar dat een goede therapeut of arts vooral preventief bezig is, in plaats van klachten te behandelen.
Waarom doen wij dat hier in het westen wel met onze auto, middels verplichte APK keuring en laten we onze CV installatie ieder jaar controleren, maar vergeten we ons enige en belangrijkste eigen waardevolle bezit: ons eigen lichaam.
Steeds meer komen wij tot de ontdekking dat ons eigen lichaam, onze eigen levens tempel, dat ook waard is. Of we dit nu doen via een  checkup via een arts of natuurgeneeskundige, maakt nog niet veel uit. Het is maar net wat voor jou gevoel het prettigste is.

Binnen onze praktijk zijn wij ook in staat om uitgebreid bij je gezondheid stil te staan. Dit kan door regelmatig uw lichaam door te meten door middel van de NES Health of middels de Mesologie, en ook via massage en acupunctuurpunten.
Ook de keuze tussen jaarlijks, per kwartaal of maandelijks is aan jezelf. Wil je meer informatie, bel gerust voor een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

 

preventieve massage someren