Sabaaydi Voet Reflex Massage

Je zou het niet zeggen, maar een goede Sabaaydi voet reflex massage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Onder je voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met je hele lichaam.
Voetreflexmassage is niet alleen fijn door de ontspannende werking, maar ook omdat het zich inmiddels heeft bewezen als zeer effectieve alternatieve therapie. Alle organen, beenderen en weefsels in het lichaam hebben een reflexpunt op de voet. Voetreflexmassages kunnen heel goed helpen bij gezondheidsproblemen als langdurige stress, pijn, ziekte, darmproblemen, hoofdpijn en migraine, verstoring van de hormoonhuishouding, psychische en emotionele problemen. Daarvoor zijn wel meerdere behandelingen nodig. Wil je puur ontspanning dan is een massage van een uur prima geschikt.
Voetreflexmassage gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Ziekte, pijn en stress zijn het gevolg van een verstoorde balans in die eenheid.
Een voetreflexmassage is een fijne ervaring en daarmee zeker geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met massage.

Wil je voor het eerst een lekkere massage ervaren, kijk dan op de tarieven pagina voor de speciale aanbieding voetreflex massage.

Sabaaydi voetreflex