Soundfulness klankschalen reis

Het geluid van de zingende klankschalen en andere instrumenten raken je op een prettige en rustgevende manier. In een klankreis ervaar je niet alleen de fysieke en mentale uitwerking van de verschillende instrumenten, maar ook de intensiteit van stilte tussen de klanken. Op deze manier maak je kennis met de elementaire kracht, werking en schoonheid van geluid en de daarin dragende stilte.

De klanken nodigen je uit tot een innerlijke reis, een reis door de verschillende elementen. Een reis waarbij tijd en maskers oplossen, innerlijke ruimte ervaarbaar en helend wordt. Daardoor ontstaat er ruimte om lichaam en geest in balans te brengen.

Klankreizen zijn voor iedereen geschikt. Jong en oud kunnen er gewoon van genieten. De klankreis kan ook met een doel gebruiken bij bijvoorbeeld (diepe) blokkades, mensen met een beperking of dementen mensen. Ook voor lotgenoten en bij rouw verwerking creëert  de klankreis een speciale band, waarmee ruimte gemaakt wordt om verder te kunnen gaan.

Ik geef deze klankreizen bij mij in de praktijk, met maximaal 6 deelnemers.
Ik noem de soundfulness bijeenkomsten reizen en geen concerten, omdat het meer is. De muziek is een samenspel tussen jou energie, mijn energie en de muziekinstrumenten. Het is dus een reis met en door eigen emoties en gevoelens en daarmee ook altijd anders in beleving. Daarom werk ik ook niet met grote groepen in deze reizen, ik wil de energie graag afstemmen op iedereen die aanwezig is en deze niet laten verwateren door een teveel aan mensen.
In overleg geef ik de klankschaalreis ook op locatie.

De klankreizen worden met liefde en enthousiasme gegeven. Een bijdrage in de kosten is welkom en jij bepaalt welke waarde de reis voor jou heeft.

klankschalentafel