Spirituele massage

In deze spirituele massage zit een geleide meditatie verwerkt, welke speciaal op jou gericht is. De richting van de meditatie bepalen we samen in het gesprek dat we vooraf hebben, of als je dat wilt, laten we hem intuïtief komen. Bij deze massage maak ik naast de Oosterse massage, ook gebruik van kristallen en klankschalen.

Door de massage komt er een betere balans tussen Moeder Aarde, jou lichaam en Vader Kosmos. Jou lichaam wordt weer de tempel van je ziel en door het vrijmaken van alle energieën komt er ruimte waarin je  intenser in contact komt met de essentie van jou wezen, jou zijn.

De energie kan weer vrij van en naar je ziel kan stromen en vervult je van de onvoorwaardelijke liefde van het Zijn. Blokkades worden opgelost en je kunt weer nieuwe paden ontdekken en ervaren.

Deze massage wordt gecombineerd met een meditatie en duurt daarom 75 minuten. Een kortere massage of langere massage is voor het beste effect minder geschikt.

Neem de tijd voor massages, voor de massage stemmen we samen af wat je precies wilt, na de massage is er ook tijd om even na te praten en te genieten van een kopje thee of een glas bronwater. Zeker de spirituele massage, maar ook de bijzondere ervaringen bij de andere massages geven vaak aanleiding om een en ander nader te bespreken.
Neem daarom altijd de tijd voor de massage!

spirituele massage