Over miHealth

December 2012
Ik heb vanaf 2007 al klachten aan mijn rechterschouder. In 2008 ben ik geopereerd, in eerste instantie had het geholpen. Maar de klachten kwamen al gauw weer terug. In 2009 door de plastische chirurg geopereerd, na enkele weken was de pijn weer terug. In 2010 een second opinion gehad, hier kwam hetzelfde uit als in 2008 voor de operatie. De arts had 4 opties: * Er mee leren leven * Fysiotherapie * Spuiten * En opereren kon, maar daar ben ik niet meer voor.Dan ga ik in 2012 naar een informatie avond van nes therapie van Rob Boone. Daar doe ik mijn verhaal en hij gaat met een apparaat over mijn schouder.
En laat ik meteen die nacht door slapen ( niet wakker geworden van de pijn ) Ik ben er 5 keer geweest en ben helemaal van de pijn af en wordt `s nachts ook niet meer wakker van de pijn.

Groetjes Nelly.

Januari 2013
Twee keer ben ik met mijn zoon langs geweest bij Rob met een blessure. De eerste keer met een pijnlijke schouder. Direct na de behandeling was de pijn weg. De tweede maal met een gekneusde teen. Meteen na de eerste behandeling was de pijn gehalveerd. Een tweede behandeling was niet meer nodig, omdat in de dagen erna de pijn verder was afgenomen.
Maart 2013
Zelf loop ik al heel lang met pijnlijke en vermoeide voeten rond. Ik heb een tijd geleden bij een podotherapeut steunzolen laten aanmeten en dit gaf een behoorlijke vermindering van de klachten. Hierna was er helaas geen vooruitgang meer. Het is echter zo vervelend als je niet de hele dag op je voeten kan vertrouwen dus wilde ik toch graag verder kijken of iets anders me verder kon helpen. Inmiddels ben ik vijf keer bij Rob geweest en wow het gaat weer verder vooruit! Inmiddels hoef ik niet meer halverwege de dag te gaan zitten omdat mijn voeten zo’n zeer doen. Ik kan de hele dag vooruit. De pijn is nog niet helemaal weg, maar ik word er ook niet meer door beperkt. Ondertussen ga ik nog wel door met de behandeling om ook nog het laatste stukje pijn weg te nemen.
Ongelooflijk wat een effect. Echt hartstikke fijn Rob, dank je wel. Tot volgende week!!!!
Augustus 2013
Ik loop al lange tijd (begin 2012) met een schouderblessure en heb inmiddels veel therapie gehad. Ik speel tafeltennis en moet daarbij ook lekker kunnen smashen. Dat ging dus niet meer! Eind van het seizoen dacht ik eraan om helemaal te gaan stoppen met tafeltennis. Ik hoorde in april van Rob z’n behandeling. Omdat stoppen dreigde en ik het gewoon te leuk vind ben ik onder het moto baat t niet dan schaadt het niet maar eens langs gegaan. Hij heeft mij om de 14 dagen behandeld en na drie behandelingen merkte ik verschil. Ik heb een maand niet mogen smashen, alleen rustig binnen de pijngrens bewegen en trainen en dus ook geen wedstrijden meer gespeeld. Na die 3 behandelingen had ik weer vertrouwen in mijn schouder en kreeg toestemming om voorzichtig, niet voluit te gaan oefenen met smashen. Voor het eerst in bijna 2 jaar deed het geen pijn. Nog een maand verder kon ik nu voluit spelen en met het nieuwe seizoen in aantocht ben ik erg blij dat ik kan blijven tafeltennissen.
Een aanrader!